Категории
Кошница

За Нас


Бай Илия ЕООД е основана в гр.Смолян през  далечната 1997 г. и е една от водещите компании за търговия на високоалкохолни и безалкохолни напитки, вина, пиво,минерални води и други.

 

Фирмата разполага със собствена модерна складова база, намираща се в гр.Смолян ул.Тракия 6, оборудвана съгласно изискванията на европейските стандарти. Компанията поддържа оптимално продуктово портфолио, съобразено с нуждите на пазара и рационалното използване на складовото пространства, където има богат асортимент от над 1500 артикула висококачествени български и вносни високоалкохолни напитки и вина и други. Собствени складови площи, собственият автопарк, коректните взаимоотношения с клиентите и най-вече компетентният персонал позволява фирмата да се утвърди като приоритетен доставчик и добър търговски партньор.

Бай Илия ЕООД успешно си партнира с водещи фирми, производители и вносители на високоалкохолни напитки, вина и пиво, минерални води и други и се е наложила като един от основните търговци на местния пазар. В портфолиото на фирмата може да откриете всичко, което ви е необходимо за зареждането на вашето заведение, магазин или парти, започвайки от добре познатите ви български напитки, преминавайки през световноизвестните високоалкохолни продукти и стигайки до най-изтънчените вина и бренди.

В досегашната си дейност е изградила и поддържа коректни отношения с клиенти и доставчици, на основа взаимно уважение и доверие. Фирмата е дълги години на пазара и е с утвърдено име в бранша.Компанията следва изцяло политика, която е запазила отношенията с утвърдените клиенти и доставчици.

Разполага ме с добър екип, който работи в търговската мрежа. Благодарение на неговия професионален подход обслужването ни е коректно и точно. Нашият стремеж за максимално задоволяване на потребителското търсене преминава в трайно сътрудничество и партньорство с клиентите ни, което ни позволява да предлагаме индивидуални решения на проблемите им и да отговаряме на техните изисквания в най-кратък срок