Бъдещето е тук
ICE VAPE

ICE VAPE е електронно наргиле със 450 дръпвания в десет уникални вкуса. ICE VAPE съдържа 2% никотин и никотинови соли, задоволяващи нуждата от пушене в пъти по-бързо, по-качествено и по-лесно в сравнение с обикновени цигари.

Вземи ICE VAPE за нови подвизи!

Защо ICE VAPE е толкова уникален и защо той е бъдещето на електроните наргилета и удобен заместител на конвенционалните цигари?

  • Малък и удобен

  • Съдържа 2% никотин

  • Свеж

  • 450 дръпвания

Виж всичките вкусове

Енергични
Цветни
Фантастични

Бъдещето на наргилето е ICE VAPE. Винаги до теб и винаги зареден, на една ръка разстояние. ICE VAPE съдържа 2% никотин и никотинови соли, задоволяващи нуждата от пушене в пъти по-бързо от всяка друга обикновенна цигара. Няма да се притеснявате от ужасните миризми на цигари, бъдещето е тук.

Закупи своят ICE VAPE

Често задавани въпроси

Най-често задавани въпроси за ICE VAPE от клиенти

ICE VAPE е електронно наргиле в десет уникални вкуса. То е предварително заредено с течност, захранвано от батерия и управлявано единствено от въздушния поток при дръпване.

Всяко едно устройство има 450 дръпвания, което се равнява минимум на 2 кутии цигари. След като батерията се изтощи, устройството вече не може да се използва.

Да, ICE VAPE съдържа 2% никотин и никотинови соли, задоволяващи нуждата от пушене в пъти по-бързо, по-качествено и по-лесно в сравнение с обикновени цигари.

За употребата му не е необходимо зареждане, пълнене или дори включване - ICE VAPE е в пълна готовност за използване. Устройството започва да работи веднага след всмукване, което се индикира от LED светлина.
Изделието съдържа никотин, който може да доведе до пристрастяване. Употребата му е само за пълнолетни лица!
Тази страница е представена от онлайн магазин за алкохол и безалкохолни напитки bai-ilia.com.
На 18 или повече години сте? За да ползвате този уебсайт трябва да сте пълнолетен. Имате ли навършени 18 години ?